Angelina Jolie-n persze nem csodálkozunk, , Kanye West és Hulk Hogan esete sem meglepő, de hogy még szegény Whitney Houston is forog a sírjában... 2012-ben több sztár is szexbotrányba keveredett.

Emma Stone
A Könnyű nőcske, és a Csodálatos Pókember sztárja állítólag még azelőtt zavarta le a videóra rögzített aktust, hogy nevét szárnyra kapta volna a hírnév. A házimoziban mindenesetre nem jelenlegi barátjával, Andrew Garfielddel domborít.



Kanye West
A film, aminek nyilvánosságra kerülése ellen a Gold Digger előadója sokat harcolt, 20 perces. Kanye szexpartnere a videóban ugyanaz a típus, mint jelenlegi barátnője, Kim Kardashian, aki egyébként gyermeket vár tőle. És szava sem lehet, mivel róla is kering ilyen felvétel a neten. A filmbeli alteregó az akció előtt a kamera felé fordulva biztosít mindenkit, hogy már elmúlt 18, sőt, férje is van, csak sajnos nem szexelnek egymással. Kanye ezek után kisegíti őt a bajból, bár az egész inkább technikai bemutató, semmint erotika. Egyetlen csók sem csattan el, az énekes gondosan gumióvszert húz, s mikor végez, még egyenesen belenéz a kamerába, majd kikapcsolja azt.



Hulk Hogan

Aki megnézi azt a pár perces videót, melyet egy biztonsági kamera rögzített, nem kap kedvet a szexhez. Hulk Hogant sem fogja túl szimpatikusnak találni. A pasi egyik barátja ex-feleségét látogatja meg egy futó numerára, s ha a romantika mentességnek szobrot állítanánk, azt nyugodtan mintázhatnánk róla. Jön, morog, vetkőzik, megteszi a dolgát, s azzal a lendülettel távozik. A felvétel az említett barát által került ki a netre. A felek ezután kicsit megorroltak egymásra, szóba kerültek némi perek is, mire a barát elnézést kért, és ennyi. Linda Hogan számára nyilván nem volt elegendő egy bocsátnatkérés, mivel az idő tájt még a bírkózó-színész felesége volt, habár azóta már elváltak.



Whitney Houston
Az énekesnő tragikus halála után "se veled-se nélküled" házibarátja, Ray J elhintette a sajtóban, hogy rengeteg szexvideó birtokosa, melyeken Whitney-vel szerepel. A felvételeket azonban egyik sajtóorgánum sem kívánta megvásárolni, mondván, halottról vagy jót vagy semmit sem publikálhatnak…



Gordon Ramsay
Az ordibálós séf ex-szeretője, Sarah Symonds állítja, nekik is is van egy házi készítésű mozijuk, ami jelenleg a londoni rendőrség által begyűjtött bizonyítékok között szerepel, és egy telefonos hacker botrányba keveredett napilap eleni nyomozás során foglalták le.



Angelina Jolie
Az persze senki sem lep meg, hogy neki is van szexvideója, sőt, ő maga sosem titkolta soha, hogy bármikor előkerülhetne róla ilyen felvételek. Brad Pitt azonban kevésbé bevállalós, s állítólag 10 millió dollárt fizet azért, hogy a most felbukkant film ne kerüljön nyilvánosságra, mivel tart tőle, hogy Angie-vel közös gyermekeik is szembesülhetnek a mami mozijával.