Nagy kofferbe jó pakolni – erre alapoz a cég, aki 3 milliót ajánlott az énekesnő hurkácskáiért.

A férfiak igenis szeretik, ha van mit fogni a nőn. Tudja ezt a TheBigandTheBeautiful.com tulajdonosa is, ezért szentelt egy egész társkereső oldalt teltkarcsú, és annál is teltebb hölgyeknek. Ahogy a művelt anol nevezi: plus size... A dologban a legszebb, hogy ugyanez a befektető pénzelte az Amerika Top Modellje című műsort is, ahol pedig csak minus size-os nők jöhettek szóba.

Ám a lényeg, hogy Aguilera 3 millió dollárt szakíthat, ha adja az arcát – ami szépen kikerekedett – a reklámokhoz.  Az oldal marketingesei korábban Adele-nál is próbálkoztak – akkor még csak 1 millióról szólt az ajánlat – de az énekesnő nem kívánt élni a lehetőséggel.

Aguilera a súlya miatt jó ideje az amerikai sajtó céltáblája, ám ő váltig állítja, hogy remekül érzi magát, és igen elégedett, mikor tükörbe néz. A barátjának, Matt Rutlernek is így tetszik. Rosznyelvek szerint viszont sok évnyi önsanyargatás és egy fájdalmas válás után egyszerűen csak képtelen abbahagyni az evést, ezért inkább próbál előnyt kovácsolni a túlsúlyából. Úgy tűnik, sikerül is neki.

Aguilera egykor...

...és most