Extra tippek azoknak, akik karácsonyi lánykérésre készülnek: variációk celeb eljegyzésre. Míg Tom Cruise az Eiffel-toronyban támadta le Katie Holmes-ot, addig Will Smith lazán odalökte Jada Pinkett Smith-nek: „Hé, mit szólnál egy jó férjhez”.

Justin Theroux, Jennifer Aniston
Justin egy viharos szakítás és könnyes békülés után végre elhatározta magát, és Jennifer 43. születésnapját választotta – 2012. augusztus 10. – hogy feltegye a nagy kérdést. A eseményt diszkréten  Theroux lakásán ünnepelték New York cityben.

Brad Pitt, Angelina Jolie

Brad 2012 tavaszán maga köré gyűjtötte hat gyermeküket, s együtt tnyújtottak át Agelinának neki, egy gyönyörű egyedi gyémántgyűrűt. Állítólag Angelina felsikított, és kicsit meg is könnyezte a lánykérést.

Katie Holmes, Tom Cruise

2005-ben Cruise Párizsba repítette Katie-t, s persze meglátogatták az Eiffel-tornyot is. A tetejére érve Tom megejtette a lánykérést. Érdekesség, hogy erre nem egy romantikus estét választott, kora reggel történt az egész.

Ben Affleck, Jennifer Garner
Affleck Garner 33. születésnapján állt elő a farbával, 2005-ben. Az ajándék egy 500.000 dollár értékű, 4,5-karátos Harry Winston eljegyzési gyűrű volt.

Will Smith, Jada Pinkett-Smith
"Már lefeküdtünk,  alváshoz készülődtünk, amikor egyszer csak ránéztem Jadara és azt kérdeztem: "Hé, mit szólnál egy jó férjhez? Egy tökéletes házassághoz? Hogy állunk? Szeretnél a feleségem lenni?" Mivel az ötlet spontn jött, nem volt még gyűrű sem.

Pink, Carey Hart

Hart egy motocross bajnokságon versenyzett Hart, mikor kiíratta a pontozótábla kijelzőjére: "Hozzám jössz feleségül?"

Heidi Klum, Seal
"Seal helikopterre ültetett" – mesélte Klum – "A Sziklás-hegységbe utaztunk, 2004 decembere volt. Egy jégkunyhó állt ott, ahol leszálltunk. Benne egy ágy, megvetve, belül minden csupa jég volt, a padlót, az ágyat rózsasziromok borították, és mindenütt gyertyák égtek. Nagyon, nagyon romantikus volt."