A nagy nap tükrözze az egyéniségeteket. Lógjatok a saját bőrötökön, vagy tíz emelet magasban, kapaszkodjatok össze az áradatban – a lényeg a szerelem és a találékonyság.

A test modifikáció nem egyszerű hobbi, hanem komoly szenvedély. Ha valakinek az okoz örömet, hogy húskampókról lóg alá, amik a bőrébe fúródnak, nem árt, ha hasonló érdeklődésű társat választ. Piercing Törpe megtalálta az Igazit és feleségül is vette. A meghatott rokonok előtt megfogadták, mindig megosztják egymással szeretetüket és test modifikációs tapasztalataikat.

A kimondott szónak súlya van, pláne ha az egy IGEN, ám ennek ellensúlyozására a ceremónia a súlytalanság állapotában is megtartható, hála a G-Force One szolgáltatásának. A képen látható pár ügyelt a részletekre is: a menyasszony fülbevalói apró bolygókra emlékeztettek, a vőlegény mandzsettája pedig űrhajót formázott. Erin Finnegan és Noah Fulmor több ezer méter magasan a Mexikói-öböl felett fogadott örök hűséget egymásnak – ez volt a világ első zéró gravitációs esküvője, egy speciálisan átalakított Boeing 727-200 repülőgépen.


Jiang Dezhang és Tie Guangju első hitvesi csókja több emelet magasan csattant el, Kumingban, Kínában. A fiatalok mindketten ipari alpinisták, akik magas épületek ablakait tisztítják nap, mint nap. Az esküvő napján azonban nem dolgoztak, csak lógtak.

A babona szerint, az esős esküvő szerencsét hoz az ifjú párnak. Ha ez igaz, akkor Hernelie Ruazol és Ram Campo az idők végezetéig nagy boldogságban él majd, mivel életük nagy napján nem egyszerűen esett az eső, hanem árvízként öntötte el a manilai utcákat.
A menyasszony, aki tanár egy helyi általános iskolában, sokat imádkozott, hogy a monszun szezon szüneteljen az esküvő napján, ám kérése nem talált meghallgatásra, s végül ettől lett olyan különleges az alkalom, mivel a térdig vízben állva csókolózó pár fotója bejárta a világot.