Megcsalnád a partnered? Az internet már tálcán kínálja a lehetőséget.

Egy speciális társkereső oldal, házasságban élők számára keres partnert, akivel diszkréten csalhatják férjüket/feleségüket.

Az eredetileg kanadai website, az Ashley Madison 10 évvel ezelőtt ezzel a szlogennel indult: „Az élet rövid. Kezdj viszonyt valakivel.“ Marketing szövegeikben pedig hivatkoznak többek között Bill Clintonra és Károly hercegre. Ideológiájuk szerint, házasságokat mentenek meg az unalomba fulladástól. Mára 24 országban vannak jelen, csak az USA-ban 8 millió, Kanadában 6 millió regisztrálttal, de jelenleg Braziliában növekszik legdinamikusabban az üzlet, ahol egyébként az érdeklődök 70 százaléka férfi, s bőkezűen költenek a félrelépés bizniszre.

Az oldal igen „részrehajló“ a nőkkel szemben. Számukra a tagság ingyenes, és nem nekik kell felvenniük a kapcsolatot a férfiakkal, csak várják a megkereséseket. A férfiaknak viszont krediteket vásárolnak, és fizetnek mindenért: levélküldésért, sms-ért, chatért... Egy 25 dolláros csomagért nagyjából 20 nővel lehet kapcsolatot teremteni. S nem tilos a félmeztelen fotó, a szexre utaló bemutatkozó szöveg sem. A site már pénzvisszafizetési garanciát is kínál, ha valakinek nem jön össze legalább egy pásztoróra. Eddig még senki sem jelezte elégedetlenségét, pedig a 120 millió dolláros bevételből futná néhány reklamáció kifizetésére.