Britney Spears persze csak kamuzott, de Beyonce vagy épp Chris Martin tényleg sokáig tartogatta magát az igazinak. További sztárok, akik komolyan vették a szüzességet...

Matthew Morrison a Glee című tinisorozat énektanárja 21 éves koráig élt önmegtartóztatásban.

A Coldplay frontembere azt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak: 22 éves koráig várt az első szexszel. "Vallásos indokok és egyéb hasonló szarságok miatt" – tette hozzá kevésbé visszafogottan. Ebből mindenesetre kiderül, hogy a szüzességen túl a vallásos áhitat is a múlté.

Tina Fey 24 éves koráig "egyszerűen nem volt képes odaadni magát senkinek".

Jessica Simpson 22 évesen esett át a tűzkeresztségen, ám azután belehúzott a szexbe, amiről lépten-nyomon nyilatkozik is. Azt is elmondta, önmagával kapcsolatban mégis arra a legbüszkébb, hogy a nászéjszakáig tartogatta magát a férjének.

A Jonas Brothers trióból Kevin szintén várt a nászéjszakáig, amikor egyébként 22 éves volt. Erről nem túl hízelgően nyilatkozott a későbbiekben: "A dolog nem érte meg a várakozást. Amikor vége lett, arra gondoltam – ebből csinálunk akkora nagy ügyet?"

Adriana Lima esete egész extrém:a gyönyörű Victoria's Secret modell 27 éves koráig húzta szex nélkül, mígnem hozáment az NBA játékoshoz Marko Jaričhoz, 2009-ben, és Valentin napján megtört a jég.

Beyoncénak nem volt túl sok romantikus kapcsolata életében, járt egy sráccal 13 éves korában, majd egy másikkal 17 évesen, de ágyba egyikükkel sem bújt. Azzal megvárta Jay-Z-t, és a 21. szülinapját.