Valamikor evidens volt, hogy a nő mellé idősebb férfi illik. Ma már nem az. Jól működő celeb kapcsolatok, nagy a korkülönbséggel a férfi javára.

Megan Fox és házastársa: Brian Austin Green

A Transformersből ismert szexis színésznő mindössze 18 volt, mikor összejött az akkor 30 éves Brian Austin Greennel, akit mi legfeljebb csak a Született feleségekből ismerünk – ő volt Bree pasija a hetedik évadban. A páros 2004 óta van együtt, bár egyszer szakítottak, de végül 2010-ben összeházasodtak, és nemrég megszületett első gyerekük is. Náluk a korkülönbségből még sosem volt gond, ellenben a babázás miatti kialvatlanság állítólag most komolyan próbára teszi a házasságot.

Beyonce és Jay-Z

Bár a külseje megtévesztő, ez a kicsit bamba fejű srác valójában nagy spiller. Egyrészt nagyon jól hasít a hip-hop piacon, másrészt a világ egyik legvonzóbb, legtehetségesebb énekesnőjénak lehet a férje. 12 évvel időseb Beyoncénál, talán épp ezért működik jól a házasságuk.

Anna Paquin és házastársa Stephen Moyer

Ők ketten az Alkonyat trilógia során szerettek egymásba, a korkülönbség 13 év. Na, de Bill Compton regényében 150 év sem jelentett problémát a szerelmeseknek.

Mary - Kate Olsen és Olivier Sárközy

Az Olsen ikrek egyik fele Mary-Kate Oliver Sárközy mellett találta meg a boldogságot, annak ellenére, hogy 16 év van köztük. Noha nehéz eldönteni, hogy mennyire őszinte a románcuk, hiszen Sarkozy több filmgyártóval is összehozta a lányt, akit egyébként nem bombáznak szerepekkel...

Paige Butcher és Eddie Murphy

A modell és a vígjáték sztár között 18 év a korkülönbség. A kapcsolat csupán egy hónapja publikus, így egyenlőre még nem tudhatjuk, lesz-e hepiend, mert Murphy a magánéletben állítólag nem könnyen elviselhető figura.

Stacy Keibler és Gerorg Clooney

18 év különbség, de kit érdekel ez, ha  Clooneyról van szó? Tőle nem is várunk mást, mint egy ragyogóan szép, nagyon fiatal barátnőt, aki hat-tizenkét hónapon belül úgyis megy a levesbe.

Shannon de Lima és Marc Anthony

A válás után nem csak J Lo fiatalított be, Marc Anthony sem akart a saját korosztályában keresgélni. Shannon mellett apafigura lehet, hiszen húsz évvel idősebb nála.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

CZJ és Douglas között 25 év van. Egy ilyen viszony feltételezi, hogy a nő egy idő után inkább az ápolója lesz férjének, semmint a szeretője. Catherine 43 évesen még jól tartja magát, az egykor sármos színész azonban az arcfelvarrás dacára is igen idős formát hoz.

Crystal Harris és Hugh Hefner

Hefner a király a műfajban. Persze sosem keresett komoly kihívást, amikor barátnőt, feleséget választott, nagyjából elég ha a hölgy szőke, és még nincs harminc. Előző felesége, Kimberly Conrad "csak" 36 évvel volt fiatalabb nála, de az új ara speciel egy hatvanassal ver rá a palyboyra. Pléjbácsira.