A 9 legusztustalanabb módszer, amivel istenhozzádot mondhatnak neked.

A kezdet mindig olyan könnyű, na de a vége, az többnyire rettenetes, minimum az egyik félnek. Íme a 9 legtipikusabb szakítási forma. Egyik rosszabb, mint a másik.

  1. Kísértet
    Az a személy, aki mint egy szellem egyszer csak eltűnik nyom nélkül, és többet nem hallasz róla, nincs magyarázat. Talán ez a legkegyetlenebb szakítási forma, mert a cserbenhagyott fél egyszerűen képtelen összeállítani a történet darabkáit.
  1. Szünetelő
    Ez az a típus, aki időt kér, szépen lassan a dolgokat megkerülve, belülről kezdi leépíteni a kapcsolatot. „Én vagyok a hibás”- és egyéb más sztereotip kifogásokkal …  Ebben az egész dologban az egyetlen fellelhető pozitívum, hogy a másik fél felkészülhet a szakításra.
  1. Drámafelelős
    Megbeszéltétek a randit, még üzenetet is írsz, rákérdezel, mire készülj, mert nem tudod hova mentek, és jön a mellbevágó válasz: „Én ezt nem tudom tovább csinálni!”. És ha nem érted, mi is az az "ezt", magányos óráidban lesz rá időd, hogy gondolkozz rajta.
  1. Lebegtető
    Különösebb indok nélkül szakít, de mintha hagyna nyitott kiskaput. Mintha még nem lenne biztos a dolgában. Pedig biztos benne, a határozatlanság csak álca, nehogy vita kerekedjen. Tömény önzés ez, mert az ilyen ember nem hagyja továbblépni a másikat, beférkőzik a mindennapjaiba, hosz valamilyen formában még jó darabaig képben marad.
  1. Csaló
    Amikor kiderül, hogy melletted van valaki más is, csak nünansznyi különbség, hogy véletlenül derül ki vagy őszintén bevallja. Utóbbit becsületesebbnek hihetnénk, de becsületesnek az számít, aki előbb szól, mint csal. Szívtörő mutatvány.
  1. Ünneprontó
    A kegyetlenség mestere, aki szülinap, karácsony, Szilveszter, esküvő, stb. előtt szakít. Ettől mindjárt az jut eszedbe, annyira terhére voltál már, hogy semmiféle bensőséges eseményt nem lenne képes veled egy fedél alatt elviselni.
  1. Áruló
    Valaki „ideje korán” a tudtodra adja, hogy társad szakítani fog veled. Már mindenki képben van, csak te nem látod az igazságot. Ennél is rosszabb, ha egy közösségi oldalról kell megtudnod, hogy partnered már egyedüllóként definiálja magát.
  1. Álszent
    Elhív egy romatikus vacsorára, álmodozva néz, a kezedet markolássza, talán még egy könnyet is elmorzsol, amikor elmondja, mennyire szeret, mégis vége mindennek.
  1. Varázsló
    Úgy dob ki, hogy magát állítja be áldozatnak. Belekapaszkodik partnere egy korábbi mondatába, tettébe, lelkiismeret furdalást ébreszt, és világossá teszi, egyszerűen nem maradt más választása, mint elmenekülni egy ilyen szörnyű társ mellől.