Amikor a megcsalt feleség nem sirdogál, hanem  cselekszik...

„Ráfaragtál, seggfej”, „Csaló rohadék”, „Tűnj el a városból”, hogy csak néhányat idézzünk azok közül az indulatos feliratok közül, amelyekkel egy wisconsini nő üzent hűtlen férjének. Miután kiderült, hogy 15 év házasság után a férfi más tavába is belógatta a pecabotját, az asszony éktelen haragra gerjedt, és a garázsban talált festékszóró sprayvel módszeresen összefirkálta a férfi autóját. Ez még nem volt elég, a negyvenezer dolláros GMC Yukon SUV összes kerekét is késsel kiszúrta.

Ezek után következtek az apróságok. A bosszúszomjas feleség a garázsfelhajtón egy kupacba dobálta férje ruháit, és elégette őket. A pasi egyéb cuccait pedig kiszórta a ház elé, hadd hordják szét a szomszédok. Ki is írta két táblára, hogy az exférj maradék holmija ingyen elvihető. Van közte minden, a hűtőládától kezdve a szúnyoghálón keresztül a macás poszterig. A kiérkező rendőr is körülnézett, mielőtt rögzítette volna a tényállást.

Mint a helybéliek elmesélték, az autó dekorálásához a feleség a barátnőit is segítségül hívta, és jól szórakoztak közben. A rendőrjárőr végül nem tett feljelentést, mert véleménye szerint „mindenkinek szíve joga az autóját átfesteni”. Csupán azért intézkedett a jármű elvontatásáról, mert valóságos tömeg indult el a látványosság hírére, és a feltorlódó nézelődők miatt komoly forgalmi dugó alakult ki a környéken.

Burn baby, burn...

Tájkép csata után

Ex-férj nyárvégi kiárusítása

A Született feleségek élő adása

Még a rend őre is lecsíp valamit a készletből