Ne rejtsd a gyűrűt süteménybe, inkább szervezz flashmob bulit, nincs az a nő, aki nem omlik a karjaidba tőle...

 Flashmobot általában reklám vagy politikai célból szerveznek. Aki még nem hallott róla: a flashmob nyilvános helyen a tömegből előlépő résztvevők – általában sokan vannak – alkalmi előadása. Ám néha romantikus férfiembereknek is eszébe jut bevetni a csodafegyvert. Papírzsepiket előkészíteni!

Édesem, vegyünk nekem egy pár fekete zoknit!

A dél-afrikai Johannesburg egyik bevásárlóközpontja volt a helyszíne annak a flashmobnak, amelyben a mit sem sejtő leendő arát óriási meglepetés éri. Épp gyanútlanul nézegeti a kirakatokat, amikor mellette egy nő énekelni kezdi a Beatles Love is all you need című számát. Hamarosan éneklő-táncoló tömeg veszi körül, mintha megelevenedne az Igazából szerelem című film egyik jelenete. Ám a lány még mindig nem sejt semmit. Egészen addig, amíg a vőlegény meg nem jelenik kitárt karokkal a mozgólépcső tetején…

Mindent bele lánykérés

Kicsit döcögősen indul a dolog, mert először valahogy be kell magyarázni a lánynak, hogy most tulajdonképpen a filmes főiskolára járó barát vizsga dokumentumfilmjét forgatják. De aztán belelendülnek a fiúk, látszik rajtuk, hogy sokat gyakoroltak – egyszerűen lenyűgöző mennyiségű ötlet, munka, és legfőképp érzelem van az egészben. Erre minden nő irígy lesz!

Egyszerűen nagyszerű

Nem kell ahhoz kifinomult koreográfia, hogy egy lány igent mondjon a szerelmének. A dél-karolinai Greenville-ben a párocska csak egy sétára indult a parkba. Megálltak egy utcazenész előadását meghallgatni, ám egyre nagyobb kórus gyűlt köréjük, akik Ingrid Michaelson You and I című számát énekelték. A menyasszony akkor kezdett gyanakodni, amikor mind több családtagot és barátot fedezett fel a kórustagok között. Utána már nem volt kérdés, hogy mi lesz a válasza.