Van-e pusztítóbb, mint egy becsapott, elhagyott fogorvosnő haragja?

Letöltendő börtönbüntetésre számíthat egy lengyel fogorvosnő, amiért kihúzta exe összes fogát, azután, hogy az elhagyta őt egy másik nő miatt.

Sajátos bosszút állt Anna Mackowiak (34) a 45 éves Marek Olszewszkin, aki volt olyan balga – vagy önhitt? –, hogy fogfájásával épp hozzáfordult mindössze néhány nappal a szakításuk után.

A doktornő jó adag érzéstelenítőt nyomott a férfi szájába, majd hirtelen felindulásból egyenként kihúzta annak fogait. Ezután körbepólyálta a fejét, és zárt állásban rögzítette az állkapcsát.

“Megpróbáltam profihoz méltóan viselkedni, felülemelkedni az érzéseimen, és egyszerűen csak ellátni a beteg fogat. Ám amikor Marek ott feküdt előttem, kipeckelt szájjal, arra gondoltam: micsoda barom!” – nyilatkozta később a wroclawi fogorvosnő.

Olszewszki persze a kötéssel együtt is érezte, hogy a dolgok rossz irányt vettek: “Amint magamhoz tértem, tudtam, hogy valami nincs rendben” – meséli – “Nem éreztem egyetlen fogat sem a számban, és az állkapcsom fel volt kötve. Anna azt mondta, komplikáció állt elő, és specialistára lesz szükségem.”

“Nem volt okom előre gyanakodni rá” – folytatja a férfi – “Azt gondoltam, Anna profi a szakmájában.” Új barátnője egyébként elhagyta Olszewszkit, mert képtelen volt együttélni annak fogatlanságával. Persze nyilván a hülyeségéről is elmerengett kicsit.

A fogorvosnő per alatt áll, amiért visszaélt páciense bizalmával, és előre megfontoltan károsította az egészségét. Három év letöltendőre számíthat. Persze eltiltják a foghúzástó is.