A jegyespár csak akkor tudta meg, hogy valójában testvérek, mikor bemutatták egymásnak szüleiket az esküvő előtt.
A szerelmesek öt éve ismerték egymást, s a nő már közös gyermeküket hordta a szíve alatt, amikor kiderült: gyermeke apja tulajdonképpen vér szerinti bátyja.
A nevét elhallgatni kívánó pár, még az egyetemen találkozott de öt éve tartó kapcsolatuk során sosem töltöttek időt egyszerre mindkét fél szüleivel. Erre először az esküvő előtti barátkozós vacsorán került sor. Amint a szülők megpillantották egymást, robbant a bomba. A két fiatalt még egészen kiskorukban, 1983-ban választották el egymástól, amikor az apa hűtlenséggel vádolta meg az anyát, s válásuk annyira elmérgesedett, hogy "elfelezték" gyerekeiket, külön városokba költöztek, és soha többé nem álltak szóba egymással. A kislány ekkor még csak nyolc hónapos volt, bátyja pedig kétéves. A felfedezés persze mindenkit sokkolt.

A GSA – Genetikai Sexual Attraction – kifejezés összegzi a szexuális vonzalom jelenségét olyan közeli hozzátartozók között, mint a testvérek, első és második unokatestvérek, vagy szülő és utód, abban az esetben, ha felnőttként találkoznak először.
Ezek az esetek nem kezelendők vérfertőzésként, még akkor sem, ha technikailag azok.
A GSA kifejezés megalkotása 30 évvel ezelőtt az amerikai Barbara Gonyo nevéhez fűződött. Könyvet írt arról, milyen vonzalom ébredt benne saját fia iránt, amikor felnőttként és ismeretlenül találkozott vele.
GSA megértéséhez fontos ismerni a Westermarck hatás jelentését is. Eszerint a legtöbb ember nem vonzódik szexuálisan azokhoz akivel együtt nőtt fel. A szakemberek úgy vélik, hogy ez a hatás hivatott megakadályozni a beltenyészet. Ellenben a fizikai vonzalom alapja lehet, ha valakinek az arca nyolc bizonyos ponton egyezést mutat a sajátunkkal. Márpedig ez a vérrokonok esetében a legnyilvánvalóbb.

Az összeroppant menyasszony így nyilatkozott:
"Ez szerelem volt első látásra. Családot akartunk, és sok gyereket. De mi lesz most? Mit mondunk majd a gyermekünknek, amikor felnő? "
"Most képtelenek vagyunk világosan gondolkodni" – fűzte hozzá a vőlegény – "Időre van szükségünk, és lépésenként kell haladnunk a megoldás felé."

A vérfertőzés az egyik legmerevebb társadalmi tabu, a többség számára elképzelhetetlen és megbocsájthatatlan.
Ám bármilyen bizarr is a fenti történet, a British Medical Journal egy tanulmányban rámutatott, hogy a korán elválasztott rokonok 50 százalékában az újraegyesülés során erős szexuális vonzalom ébred.