Aki a sajátját áruba bocsájtja az interneten, megtudhatja. Ma valaki éppen 780 000 dollárt kap érte...

Tudjuk persze, minden eladó, és szüzességet áruba bocsájtani mégiscsak kevésbé kockázatos, mint az egyik vesénket....
Egy japán férfi 780.000 dollárt fizetett egy húsz éves brazil nőnek, Catarina Migliorini-nek, aki a neten bocsájtotta árverésre ártatlanságát. A 20 éves diáklány elmondása szerint jótékony célokra fordítja a befolyt összeget.

A lányt hamarosan felkeresi egy Natsu nevű úriember, hogy megejtsék az üzletet. A japán bizonyult a legkomolyabb ajánlattevőnek amerikai versenytársaival szemben. A lány ártatlanságára egészen szer da reggelig licitálhattak az érdeklődők. A főiskolás Catarina elmondása szerint a megszerzett pénzből a hányattatott sorsú emberek számára szeretne lakásokat építtetni.

Az ötletért sokan elítélik Catarinát, nyílt prostitúciónak bélyegezve a „tranzakciót”. A megütközést csak fokozza, hogy egy ausztrál forgatócsoport – diszkrét kertek között –, végig kíséri majd a lány történetét, hogy egy dokumentumfilmhez használják fel a sztorit „Szüzek kerestetnek” címmel.

A diáklány hozzá tette, ő ebben csak az üzletet látja, s  az egészet lehetőségként fogja fel, örül, hogy utazhat, és a részese lehet egy  különleges tapasztalatnak. Azoknak, akik elítélik tettéért azt üzeni, romantikus lánynak tartja magát, aki hisz a szerelemben, bár tudja, hogy az ő esetében ezt kijelenteni kicsit ellentmondásosnak tűnhet.

Catarina repülővel utazik majd egy interjú erejéig az Ausztrál filmkészítőkhöz az aktus előtt és után. Magáról az együttlétről nem készülnek majd képek, hiszen a megrendelő szeretné megőrizni anonimitását. A különös találkozó feltételei közt szerepelt, hogy szexuális játékszerek nem használhatóak, ellenben a gumi kötelező, és a férfinek át kell esnie egy vizsgálaton miszerint nincsen semmilyen nemi betegsége.

Ugyanazon az árverési oldalon, ahol a lány elkelt, egy Alexander nevű fiú is áruba bocsájtotta élete első szeretkezését. Ám érte mindössze 3000 dollárt volt a legmagasabb licit.