Kanapén növeszti a hátsóját, és nem viszi ki a szemetet. Minden nő rémálma.

Kati bartánőm kertes házába próbál maga mellé társat találni. A kertes ház pedig olyan hely, ahol ritka vendég a semmittevés.

Anti középnormálisnak tűnt a teljes kínálatot tekintve. Skype-on kicsit sokat beszélt ; jó, inkább nagyon – de azt kedvesen tette.

Kati szereti háznál tesztelni a jelentkezőket, Antit a kertbe invitálta, hogy tartsa szóval, míg ő összegereblyézi a levágott gyomot. Ahogy kell, a jó Antal felajánlotta, hogy segít a talicskával egy kupacba hordani a gazt. Sajnos elég furcsán fogta a talicska rúdját, ráadásul állítólag megfájdult a dereka, és nagyon izzadt, visszament a házba.

Kata befejezte a munkát, jól elfáradt, de még gyorsan összeütött egy vacsit. „Nem baj, ha ledőlök a kanapéra?”, kérdezte Anti, és már kezében is volt a távirányító. Kata elmosogatott, miközben Anti megnézte a híradót, aztán hazament.

Pár nap múlva újra nekifutottak a randinak. Pechjükre kilazult a zár Kata házának bejárati ajtaján. „Jaj, hát én az ilyen szerelésekhez nem értek”, hárított mosolyogva Anti, és belibegett a konyhába. Vacsi, kanapé, híradó, fejfájás elleni gyógyszerrel turbózva, mert „érezte a hidegfrontot”. Hazament.

Harmadik nekifutásra sokat mesélt a nyári szörfös élményeiről. Vacsi, kanapé, petting, de  a következő fokozat helyett tévénézés. Megint derákfájás az ok. Szelektív dolog, szörfözés közben szunnyad. Anti is elszunnyadt, kicsit belealudt a műsorba, horkolgatott.

Kata próbált őszinte lenni magához, mibe is keveredett. Sikerült skippelni a kapcsolat beetető fázisát, a fárasztó idealizálást, ők máris belecsaptak a lecsóba, lusta férfi, semmi szex. Anti a kerti munkához gyenge, ház körüli szereléshez nem ért, a szexhez nyűgös. Úgy viselkedik, mint egy királylány. Csak nem olyan diszkrét a horkolása.

Kata nekem szegezte a kérdést, lehet-e ebből valami? Peace, love, harmony? Mondtam neki, hogy barátoknak elvből ne adok pákapcsolati tanácsokat. Engem ezért egyszer már nagyon megutált valaki. Fórumra bocsájtom a kérdést. Hm?