A fiatal pár nagy napját hátulról és életlenül örökítették meg a fizetett esküvői fotósok.
Thomas és Anneka Geary profi fotósokat bérelt az esküvőjére. Ian McCloskey és Nikki Carter 750 £-ért vállalta a munkát, de a képeket nézve inkább nekik kellett volna fizetniük, hogy ott lehettek.


A fiatal pár csak azután szembesült vele, hogy szinte a teljes sorozat használhatatlan, amikor már kifizették a számlát. A rengeteg életlen kép között bőven akadt olyan is, amin a szereplők épp háttal állnak a kamerának...




Így sikerült megörökíteni a pillanatot, amikor a pár besétál házasságkötésük színhelyére.



Az anyakönyv aláírása. Szinte  jó is lehetne a kép, leszámítva, hogy tök sötét, és a háttérben bennragadt Anneka hároméves unokaöccsének Harrynak kismotort tologató keze.



A beállítás a fotós instrukciói alapján jött létre: férj és feleség, egymástól hét mérföldre, a kép perifériájára szorulva.



Amikor Tom – aki Warwickshire-ben tűzoltó –, először nézte át a képeket tartalmazó CD-t, először azt hitte, ez csak valami vicc, jót nevetnek és mindjárt megkapják a valódi fotókat is.



A csoportképek lettek mind közül a legrosszabbak, mert szinte mindenki rossz irányba néz rajtuk, ráadásul némelyikről lemaradtak az örömszülők.



A fiatalok szerettek volna legalább egy jó képet találni a sorozatban, hogy bekeretezve kitehessék a lakásukban, de nem sikerült ilyenre bukkani a fotók között

Az esti felvételek kivétel nélkül sötétre sikerültek, mivel az egyikük epilepsziájára hivatkozva a fotósok nem használtak vakut.



A pár a Dunchurch Park Hotelt bérelte ki 120 vendége számára, és összesen 14.000 £-ot fizettek ki az esküvőért. Egy hónappal később kapták meg a fotókat. Így legalább négy héten át abban a boldog tudatlanságban élhettek, hogy sikerült emléket állítaniuk életük legfontosabb napjának.



A házaspár természetesen visszakövetelte a kifizetett 750 £-ot, de csak kevesebb mint az összeg fele érkezett meg számlájukra, mivel a Westgate Fotográfia időközben csődbe ment.



"Amikor először találkoztunk a fotósokkal, elmondták, ők maguk is jegyesek" – meséli Tom, a férj – "Remélem, a saját esküvői fotósukkal jobban járnak majd, mint mi velük"



Ian McCloskey elmondása szerint, menyasszonyával,  Nikkivel még kameráikat is kénytelenek voltak eladni, hogy kifizethessék sorban álló elégedetlen ügyfeleiket. Beismerte, hogy Tom és Anneka esküvői fotói tényleg "elég szörnyűségesek" lettek.