Magas vagyok, izmos, és hatalmas a ... Az internetes hazugságok lelepleződnek az első randin.

Arra készülsz, hogy randizol egy hosszúcombú szőke bombázóval? Te csak egy kávézóba invitálnád meg, de ő egy drága étteremre számít? Lehet, hogy a zsák megtalálta a foltját. Az online randi vonalakon sokan hazudnak a paramétereikkel kapcsolatban. Egy felmérés szerint az arány több mint ötven százalék.

A felmérés azt is megállapította, éppen a hazudozók miatt hagyják el sokan a társkereső oldalakat. Néhány randi-csalódás után sokaknak elmegy a kedvük attól, hogy energiát fektessenek az internetes félreértésekbe.

A férfiak részéről kicsit érthetőbb a hazugság, mivel többségük csak szexuális kalandot keres a neten. Nem terveznek hosszú távra. Ám a nők zöme az igaz szerelemet keresi, s hogy miért gondolják üdvösnek a hazugságokat, az rejtély.

Pedig a nők között tíz százalékkal többen vannak a füllentők. Leggyakrabban a külsejükkel kapcsolatban hazudnak. Ami legfeljebb az első randiig tartható illuzió. Talán azt gondolják, hogy személyiségük varázsa elvakítja a férfiakat? A hölgyek 20 százaléka lejárt szavatosságú fotót tölt fel magáról a társkereső profiljára is. Fiatalabbnak, karcsúbbnak állítják be magukat..

A férfiak sem sokkal jobbak, náluk a hazugság toplistát a munka vezeti. Lássuk be, ez kevésbé átlátszó csúsztatás, beletelhet egy időbe, míg kiderül, hogy az illető nem herceg a fehér lovon. Bár van aki az első pár keresztkérdésen így is elvérzik. Mindenesetre a pasik több mint negyven százaléka szeretné elhitetni, hogy jobban hangzó állást tölt be, mint valójában. A nőknél az arány harminc százalék a témában.

A nap végén pedig a lényeg: hazugsággal tarolhat az ember a neten, de a háromdimenziós világban legfeljebb a második randiig juthat vele...

Top 10 hazugság a férfiaknál

  1. Munka (jobb, mint a valóságban)
  2. Magasság (magasabb)
  3. Súly (pár kiló letagadva)
  4. Alkat (sportos)
  5. Pénz

Top 5 hazugság a nőknél

  1. Súly (pár kiló letagadva)
  2. Kor (pár év letagadva)
  3. Alkat (sportos)
  4. Magasság
  5. Mellbőség (1-2 kosárméret plusz)