Demi Moore a példaképük, és olyan nyíltan nyomulnak, hogy még a Google is letiltotta a hirdetésüket.

Demi Moore vasárnap szingliként érte meg az 50. születésnapját (2012. november 11.) Ám egy speciális társkereső weboldal már pénteken megelőlegezte számára a "Világ Legvágyottabb Pumája" címet.

Az idiótán csengő titulusból a puma szó angol verziója a Cougar. Szlengszóval így jelölik azokat a 30-40 feletti nőket – nagyragadozókat –, akik fiatalabb férfiak társaságát keresik, elsősorban szexre, de akár tartósabb kapcsolatra is. A korkülönbségnek legalább nyolc évnek kell lennie ahhoz, hogy a nő kiérdemelje a cougarságot.

A site egyik hirdetése

A CougarLife.com-on "hotmama", "easykitty", "sexycoug" és hasonló nick neveken regisztrálnak a hölgyek, akik fiatalurakat keresnek. Szórakoztatókat, tettrekészeket. Olyan ősinteséggel teszik ezt, hogy nemrég még a Goggle is letiltotta a hirdetésüket, amiért a CougarLife szexizmussal vádolta meg a kereső-óriást.

A Deminek ítélt címhez elismerő oklevél is járt, amit a színésznő stílusosan állatmintás Christian Louboutin körömcipőben vett át.

Demi és az oklevél. Azért biztosan van ennél jobb 50. születésnapi ajándék is...

A CougarLife.com alapítója,  Claudia Opdenkelder így nyilatkozott: "Demi Moore egymaga többet tett a cougar-közösségért, mint korábban bárki más, neki köszönhető, hogy ez a fajta életstílus bekerült kultúránk főáramába."

Ez persze nem teljesen fedi a valóságot, hiszen Moore élete csaknem ráment arra, hogy 16 évvel fiatalabb férje végül elhagyta. Mindenestre a CougarLife.com-nak több mint 3 millió (!) regisztráltja van az oldalon. Nyilván mind egyetértenek a site filozófiájával, ami szerint a nőknek is joguk van épp olyan mérce szerint választani férfit, mint fordítva. Vagyis csini külső és fiatal életkor alapján.

Maga a közösség-alapító, Claudia Opdenkelder (39), és az ő Paulja (25)