Mégsem lesz csendes a búcsú. Ashton nem ad a pénzből.

Ashton Kutcher nem jófiú. A hatodik házassági évfordulóját egy 22 éves csinibabával töltötte a felesége helyett, most pedig kibúvót keres a vagyonmegosztás alól.

Pedig amikor elkezdődött kapcsolata Demivel, nem futott túl jól a szekere. A fiatal színészek közül legfeljebb magasságával tűnt ki. Az sem kizárt, hogy a nagy korkülönbség miatt sajtókedvenc, agyonírt és szétfotózott kapcsolatnak köszönheti karrierjét. A felek eddig próbálták a válási procedúrát nyilvánosság kizárásával rendezni, de egyre több címlapsztori születik kettejük huzavonájából.

Az ötvenes éveiben járó Demi Moore számára mély depressziót és önpusztító hónapokat hozott a szakítás, ám a kegyelemdöfést az exe és az Esquire Magazin által 2012 legszexibbjének választott Mila Kunis (29) színésznő viszonya vitte be.

A válótársak egyelőre képtelenek megegyezni a pénzügyeken. Ashton arra hivatkozik, hogy házasságuk második felében már jóval többet keresett Deminél, s a „Két férfi és egy kicsi” sorozatnak köszönhetően jelenleg és a legjobban fizetett tévésztárként tartják számon. Mondjuk ez alapján éppen megengedhetné magának a nagyvonalúságot.

Tessék, a tortán még nagy egyetértésben osztoztak...

Mindig, mindenhol, akár még Bruce nyakán is romantikáztak

Mivé lesznek a nagy szerelmek?